Direktlänk till inlägg 22 februari 2010
6 port
3 gelatinblad
2,5 dl vaniljvisp
2,.5 dl mellanmjölk
1 msk socker
1 tsk vaniljsocker
Blötlägg gelatinbladen i 10 min.
Blanda vaniljvisp,mjölk och socker i en kastrull och låt koka upp.
Dra kastrullen från plattan och tillsätt vaniljsockret samt gelatinet.
Häll upp i små glas och ställ i kylskåp minst 4 timmar tills de har stelnat
Usch va nära jag var till att fuska idag. Hungern och suget slet i mig men då hade jag med mej min lilla ängel som sa - Nä mamma, du ska inte fuska- Gå hem och käka soppa nu.- SÅklart man lyder en ängel. - Tack, bara för de hänger jag kvar i cambridg...
Chokladglass, bakverk, chips... Det tycks vara fettrik och kaloristinn mat som lockar mest när vi äter för att belöna oss själva eller må lite extra bra. Men i längden ger en överkonsumtion av våra älsklings-belöningar motsatt effekt. Så vad är bäs...
Igår kväll gick jag och la mej hungrig men somnade och vaknade idag så glad över att inte ha fallit för några frestelser. Tvättstugan står på schemat och sen är det dags för frukost "äppelgröten" och en god kopp med thé. De blev nog lite mi...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 |
26 |
27 |
28 |
|||
|